Min konstnärliga trädgård!

Hej på er alla fina människor och välkomna hit in till min trädgårdsblogg. Trädgård och konst kunde verkligen vara ett passande namn på den här trädgårdsbloggen. Jag har massor av idéer för min trädgård men för att jag ska kunna omsätta dessa i praktiken så har jag faktiskt fuskat lite! Med detta menar jag att jag har låtit ett företag som heter Arbetskällan komma hit och göra allt det där betungade arbetet medans jag får ägna mig åt allt det roliga. Det här företaget som kan bidra med sina eminenta trädgårdsarbeten i Ludvika är verkligen värd sin egen vikt i guld! Jag roade mig med att lägga ut flera foton på min trädgård på Facebook. Aldrig tidigare har jag fått så många likes och upplyftande kommentarer. Såg ni bilderna så kan ni nog hålla med om att det ser ut som en tavla! En porlande damm med guldfiskar i på sommaren och väldigt vackert klippta häckar. Häckarna har Arbetskällan fixat. Buxbomen är klippt så det ser ut som en staty! Min trädgård älskar jag verkligen.  

 

Nu vet jag att Arbetskällan kan ställa upp och hjälpa även er andra som är i behov av trädgårdarbeten i Ludvika eller någon annanstans i närheten. De anpassar sina arbeten efter dina önskemål och behov. Det spelar ingen roll om du vill ha lite eller mycket hjälp, eller om du vill ha hjälp vid ett enstaka tillfälle eller mer regelbundet återkommande. Jag ska heller inte glömma av att berätta för er mina underbara läsare, att ni kan också anlita Arbetskällan för hushållsnära tjänster eller hjälp med flytt i Ludvika med omnejd! Jag skulle tycka det vore roligt att få höra om ni också har lika konstnärligt arrangerade trädgårdar som jag! Det kan ni gärna skriva om i era bloggar, tack!