Nu står äntligen min konstatelje klar!

Hej och välkomna tillbaka hit till min konst- och formblogg! Som många av er redan vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om min egna konst och andras och lägger ofta ut sådana saker som jag inspireras av. Här idag så hade jag dock tänkt att jag skulle skriva ett lite annorlunda inlägg där jag tänkte ta och tipsa mina läsare om en byggservice vid namn Dahlins Bygg som erbjuder tjänster inom bygg och renovering. Anledningen till att jag vill göra detta beror främst på att min nya konstatelje som vi byggde från grunden idag står helt klar och jag är verkligen hur nöjd som helst med de resultat som Dahlins Bygg levererade!

De anpassade sig så gott som de kunde utefter mina egna önskemål och förutsättningar och utförde sitt arbete på ett oerhört professionellt, engagerat och målmedvetet sätt. Jag vet att det även faktiskt var en hel del av er som nu under den senaste tiden skickade in frågor och funderingar till mig kring när min konstatelje skulle stå klar och vem jag hade valt att ta hjälp av. Detta var alltså Dahlins Bygg och den blev faktiskt klar under förra veckan. Jag har redan tagit och inrett och satt upp mycket av min egna konst och jag är verkligen så otroligt nöjd med hur allting blev till slut. I vilket fall som helst så ska jag inte tjata på för länge nu, men jag ville verkligen ta och uppmärksamma Dahlins Bygg för alla er som kanske nu då har projekt där hemma och behöver proffshjälp med just bygg eller renovering bland annat. Det kommer ni nämligen att kunna få hos just Dahlins Bygg. Nu är väl detta lite riktat till er i eller någonstans omkring Lidköping, men jag hoppas ändå på att det kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt!