Ljustorget i Ljusdal

Hej på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer gilla, om ni liksom jag är intresserade utav heminredning i allmänhet och vackra ljusdekorationer i synnerhet. Vardagskonst! Jag är en kvinna i Gävle som älskar inredning! Jag tycker om snygga saker men det får inte kosta för mycket. Jag har hittat ett företag som erbjuder riktigt bra ljusdekorationer i Gävle bland annat, och på grund av att jag tycker att det är så imponerande med dessa vackra ting vill jag nu berätta för er om Ljustorget, mina finaste läsare. Har ni inte hört talas om Ljustorget förut, så kan jag berätta att det här är en butik dit du som heminredningsintresserad kan gå till om du känner att du behöver piffa upp ditt hem med fina och prisvärda ljusdekorationer och som inte alla andra har. Butiken vänder sig till oss som söker efter prisvärda ljusdekorationer i Gävle eller Sundsvall, men också i Stockholm för den som är på jakt efter ljusdekorationer på Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm.     

 

Jag är imponerad över allt fint som finns i butiken och som är av bra kvalitet. Här finns det något för alla som gillar stil och elegans och med ett utbud som ofta förnyas. Det är verkligen roligt att kunna handla på Ljustorget och få så mycket inspiration till att inreda där hemma med vacker ljusdekor. Det är tur att min man har tålamod med mig, för ibland tycker han att jag köper för mycket. Men vi har alla olika intressen och nu råkar detta med inredning och ljusdekor vara ”min grej”. Min man låter mig därför hållas för han vet hur roligt jag tycker detta är. Har du samma intressen som jag har kommer du definitivt att gilla Ljustorget.